Horský nosič ve Vysokých Tatrách | Shutterstock

Cestovatel Petr Vavrouška bude dnes vařit v černé kuchyni františkánského kláštera ve Skalici. Péct se bude na ohni tradiční skalický trdelník. V čem je jiný? Podle čeho má své jméno? A jak těsto správně namotat?
Petr Vavrouška

Všechny epizody

Cestovatel

Cestovatel

Jedno léto, devět zemí a tisíce zážitků. Takový je podtitul prázdninové série Českého rozhlasu Dvojka, která se jmenuje Cestovatel. Prostřednictvím rozhlasových vln se s námi vydáte do zemí, kam Češi rádi jezdí na letní dovolenou. Průvodcem je zkušený rozhlasový reportér Petr Vavrouška, který dřív pracoval jako zahraniční zpravodaj v Polsku, na Slovensku a v Rusku.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu