Dvojka

Maďarsko, Budapešť, parlament | Unsplash

Cílem další výpravy cestovatele Petra Vavroušky bylo Maďarsko. Spolu se svým budapešťským průvodcem Jiřím Zemanem zamířil do restaurace, kde se připravuje typická maďarská rybí polévka halászlé. Obsahuje dva symboly maďarské kuchyně papriku a rybu. Halászlé je několik druhů, záleží z jakých ryb se připravuje. To prozradí šéfkuchař.

 
Petr Vavrouška

Všechny epizody

Cestovatel

Cestovatel

Jedno léto, devět zemí a tisíce zážitků. Takový je podtitul prázdninové série Českého rozhlasu Dvojka, která se jmenuje Cestovatel. Prostřednictvím rozhlasových vln se s námi vydáte do zemí, kam Češi rádi jezdí na letní dovolenou. Průvodcem je zkušený rozhlasový reportér Petr Vavrouška, který dřív pracoval jako zahraniční zpravodaj v Polsku, na Slovensku a v Rusku.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu