Blízká setkání
Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk
Blízká setkání
Dvojka
„Já bych si přál, aby se stal opět moderní selský rozum. Máme se dobře, proto blbneme na kvadrát, honíme volné radikály a překyselení žaludku,“ uvažuje Roman Vaněk. Co původně vystudoval? Je focení pořád jeho láskou? Zmizí s novými technologiemi éra jídelních lístků? Pozná podle jídelního lístku kvalitu restaurace? Kolik má kuchařek? Je aktivním kouzelníkem?
Michaela Maurerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická
Blízká setkání
-
Hřebíček: Kde se pěstuje?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje
Na vidličce Romana Pauluse
-
Diabetoložka Hana Krejčí: Špatnou stravu nevyběháte. To byste museli být v pohybu od rána do večera
Host Lenky Vahalové
-
Neskutečná čísla, ale věřím v čistou cyklistiku. Pogačar i Vingegaard mají životní formu, říká Ježek
Kilometry Jiřího Ježka
-
Ach jo, zase to telecí! Řízek je mnohem míň český, než jsme si mysleli
Vykopávky
-
Proč je ve střední Evropě tolik rozhleden, prozradí Vladislav Šembera z Klubu přátel rozhleden
Jak to vidí...