Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Liberec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Rýži orestujeme na cibulce | Foto: Jana Volková
Původ tohoto receptu je u chudých Italů, odkud se během staletí risotto dostalo na stůl českých měšťanů.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Liberec
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Vepřová kýta na rozmarýnu podle receptu z roku 1906
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Rizoto s mletým masem a strouhaným sýrem. Tradiční italské jídlo vařené až do krémové konzistence
Vaříme s Habadějem
Dýňový cheesecake
Dobroty Dáši Kubíkové
Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Adventní punč, vánoční čajové cukroví a k tomu inovace na roládu z kuřete
Kuchařské čarování
Týrání zvířat a psí množírny
Bezpečný průvodce džunglí zločinu
Intuitivní jezení. Co se pod tímto pojmem skrývá? Funguje i pro hubnutí?
Jezte, ať vám to sluší
Hlavní prevencí bolesti chodidel je důkladný výběr kvalitní obuvi, radí podolog Jiří Nežádal
Apatyka
Kateřina Surmanová: Labuť ve vysoké věži. Příběh o jedné hodně nevydařené nevěře
Povídka na sobotu
Antonín Přidal: Všechny moje hlasy. Komorní filozofická hra k nedožitým 90. narozeninám autora
Večerní drama