Vaříme s Habadějem
Rizoto s mletým masem a strouhaným sýrem. Tradiční italské jídlo vařené až do krémové konzistence
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Rizoto je český název pro typicky italský pokrm z rýže zvaný risotto. Podle tradičního receptu by se mělo připravovat z rýže vařené ve vývaru, která se doplňuje máslem a cibulí. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a jídlo získá typickou krémovou konzistenci.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Krajánci v Chorvatsku důsledně udržují české zvyky, pomalu jich ale ubývá
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Pohádkově jemná lačná pýcha s vanilkovým krémem od Heleny Ročkaiové je jako ranní obláček v ústech
Pochoutkový rok
-
Královský chlebíček podle receptu z kuchařky Marie Rosické
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování