Apetýt
Sladké omáčky byly dříve naprosto běžné, říká Jan Sapák. Jeho koníčkem je moravská kuchyně
Apetýt
Brno
Jan Sapák je profesí architekt, ale také kuchař, který stojí za projektem Moravská kuchyně. Ta je podle něj jedním ze znaků národní identity. Půda, klima, geografie a způsob hospodaření, to všechno mělo a má vliv na vznik krajových receptů.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mluvit japonsky je celkem snadné, ale písmo – to je bolest, přiznává japanolog Mikeš
Apetýt
-
Jaroslav Sapík vařil pro papeže a pět prezidentů: S první dámou jsem zavařoval meruňkové knedlíky
Alex a host
-
Jiří Štědroň 80! V Toboganu mu přejí Ladislav Frej, Jiří Suchý a Lucie Černíková
Tobogan
-
Režisér Jiří Strach: Třetí díl Anděla Páně je v Božích plánech
Blízká setkání
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky