Apetýt
Paštika by měla být delikatesa, kterou si dáte jednou za čas, říká paštikářka Eva Rašovská
Apetýt
Brno
„Musí to nejdřív chutnat mně, abych to pustila do světa,“ přiznává paštikářka Eva Rašovská. Patří k těm odvážným ženám, které svůj um v kuchyni přetavily ve vlastní obchodní značku.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna - zahradnice Dana Felklová řekne, jak máme pečovat o zahradu v červnu
Apetýt
-
Ivan Vodochodský uvařil carpaccio z červené řepy
Pochoutky na talíři
-
Bez rtěnky nechodím ani na koně. Čeští muži by mohli být pěstěnější, myslí si majitelka Dermacolu
Host Radiožurnálu
-
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
-
Ve vlastní štávě: Dívčí síla v kuchyni
Ve vlastní šťávě
-
Eva Filipová - autorka publikací v oblasti etikety
Tandem
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 4. 2024
Pochoutkový rok
-
Orientační běžkyně Tereza Janošíková: Zisk medaile ze Světových her považuji za splněný sen
Na férovku s Vavřincem Hradilkem
-
Jediní kladrubáci, kteří kdy vezli Stanley Cup. Najdete je na Těšínsku u Valtra Brody
Odpolední interview
-
Setkání s Ekaterinou Kimlovou
Host Českého rozhlasu Ostrava