Apetýt
Nejtěžší seky? Odseknutí tří lahví za sebou nebo nohama, hodnotí letošní mistr v sabráži
Apetýt
Brno
Sabráž je technika otvírání láhve šampaňského šavlí. Mladý student a sommeliér Ondřej Zeman se letos ve Valticích stal devatenáctým šampionem v sekání sektů. Soutěže se letos zúčastnil potřetí. „Moje předchozí dva ročníky byly poměrně nervózní,“ hodnotí svou účast.
Lucie Hostačná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna s Honzou Šmikmátorem na téma kváskový chléb
Apetýt
-
Zdeněk Zolman: „V tanci máte pořád co objevovat. A nejhezčí na něm je, že neustrnete ve stereotypu“
Host ve studiu
-
Valašská kyselice byla původně polévkou nejchudších horalů
Pochoutkový rok
-
Zrcadlo umění vás vezme na vzduch. Procházka vede z renesance do současnosti
Máme hosty
-
Mláďátka aneb Koledy a děti
Cimbál a husle
-
Nepovažoval bych se za inovátora, ale snažím se, aby děcka matice rozuměla, říká Zlatý Ámos 2022
Hovory
-
Stovky stepařů opět zaplní ulice města Plzně
Náš host
-
Protančit se krásně životem. Hradecká skupina T-BASS slaví úžasných 25 let na špičce taneční scény
Páteční host