Pochoutky na talíři
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
Region
V pražské restauraci Konírna na Malé Straně šéfuje kuchyni Martin Slezák. Miluje českou kuchyni a také nás reprezentoval na kuchařské olympiádě. Tentokrát připravil zadělávané dršťky s majoránkou, které přijela ochutnat herečka Ljuba Krbová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Martin Slezák připravil marinované vepřové žebro s nastavovanou kaší, ochutnávala Tena Elefteriadu
Pochoutky na talíři
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Český lev přesvědčil diváky, že i tuzemské filmy můžou být...
Dopolední Radiožurnál
-
Recept z Dámské jízdy: Cuketové kroužky
Dámská jízda
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Školka v Podlesí na Příbramsku má nejlepší kuchařky v republice. Vybojovaly zlatý pohár
Dopolední Region
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Putování po tuzemských hokejových stadionech. Jan Gusta Havel nedá dopustit na halu v Holešovicích
Čistá hra Martina Procházky
-
Beru lidi do kuchyně, je to nádherné prostředí. Restaurace je zábavní podnik, rozplývá se šéfkuchař
Host Lucie Výborné
-
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě