On Air
Co se vaří na kolejích? Třeba bio steaky z mladého býčka
On Air
Co se vaří na kolejích? Třeba bio steaky z mladého býčka
Radio Wave
Ve třetím patře na kolejích Zemědělské univerzity v pražském Suchdole syčí olej na pánvičce. Marek z krabičky vyndává bio steaky, které ale nekoupil na farmářském trhu na nedaleké Dejvické, ale jeho spolužák je přivezl z domova. Partu studentů, kteří nám dneska vaří večeři, nespojuje jenom kuchyňka ve třetím patře univerzitní ubytovny, ale taky láska k přírodě, práci rukama, myslivosti, lidovkám, masu a pivu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Byl to plechový kotlík na třech nohách a říkalo se mu ...
Křížem krajem
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Malované vyprávěnky a hanácké kokeši Dagmar Dorovské
Zelný rynk
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Zdeněk Pohlreich: Vařit pro záchranáře byla tvrdá dřina
Xaver a host
-
I na Golanech si můžete objednat jídlo a pivo česky
Reportáže zahraničních zpravodajů