Radiožurnál

Pobyt v Mexiku nabízí i konzumaci celé řady tradičních koktejlů, ve kterých se tequila využívá | Foto: Michal Jurman

Mexiko je známé nejen svojí skvělou kuchyní, ale na své si v této středoamerické zemi přijdou zcela jistě i milovníci řekněme „tekuté stravy“. Pojďme na místo, kde se dělá ta nejlepší tequila! A pozor, na citrón a sůl raději rovnou zapomeňte.

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Zápisník zahraničních zpravodajů

Zápisník zahraničních zpravodajů

Každý týden přinášíme hodinku reportáží o místech exotických i blízkých – vždy ale něčím zvlášť zajímavých, reportáže o málo známé historii. Nabízíme nové pohledy na známé dějiny, povídání o obdivuhodných příbězích a osudech, a to doslova ze všech koutů planety.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu