Zápisník zahraničních zpravodajů
Na Korfu není olivový olej levný. Raději si ho nechávají pro sebe, než aby ho prodali pod cenou
Zápisník zahraničních zpravodajů
![Olivový olej](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03540402.jpeg?h=1c9b88c9&itok=VJTTxOHS)
Radiožurnál
Říká se mu například tekuté zlato a neodmyslitelně patří ke středomořské kuchyni. Olivový olej se ale přidává i do kosmetiky a využívá se třeba i ve farmacii. Co předchází jeho výrobě a jak poznat ten kvalitní? To na Korfu zjišťovala naše spolupracovnice v Řecku Pavla Smetanová.
Pavla Smetanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Olivový olej pomáhá předejít všem civilizačním chorobám, při nákupu ale sledujte datum lisování
Přírodní lékárna
-
Brokolice: Je vynikající jako příloha i samostatný pokrm
Na vidličce Romana Pauluse
-
Bazalku využijete na pesto, ale také na popraskané rty. Stačí ji nasekat a smíchat se sádlem
Babské rady
-
Běžný slunečnicový olej se na smažení nedoporučuje. Jak vybrat ten správný, poradí odborník
Vybrali jsme pro vás
-
Svatý Spiridon a Korfu, ostrov Faiáků
Spirituála
-
V každé kapce oleje kus Českého ráje. Fabio produkt, rodinná firma na Jičínsku s dlouholetou tradicí
Zprávy pro Královéhradecký kraj