Vybrali jsme pro vás
Náhražky nám nechutnají. Hamrovský pekař peče vánoční cukroví z másla, ale možná naposledy
Vybrali jsme pro vás
Liberec
Kdo se pustil do pečení cukroví a dalších vánočních dobrot, určitě zjistil, že potřebné suroviny podražily. Od másla přes vejce po kakao. Vysoké vstupní ceny pociťují i v pekárnách. Do jedné z nich se zjistit, zda lze třeba drahé máslo nahradit něčím levnějším ale ještě si stále pochutnat, vydal redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vajec by na trhu před Vánocemi mělo být dost a navíc podle drůbežářů nehrozí dramatické zdražení
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Eugene O’Neill: Měsíc pro smolaře. Něžná a humorná hra amerického dramatika a nobelisty
Vltavské speciály
-
VIDEO: K tradicím českých Vánoc patří vánočka. Podívejte se, jak ji pečou ve Velkých Hamrech
Vybrali jsme pro vás
-
Kandovaná cuketa nebo dýně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ceny másla i čokolády rostou, a tak bude dražší i vánoční cukroví. Kilogram může stát přes tisícovku
Zprávy z jižních Čech
-
Letos si připlatíme i za vánoční cukroví, pekárny nemají na čem ušetřit
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Pekař Karel Dolejší by si v žádném případě nenamazal mazanec...
Příběhy z Vysočiny