Vaříme s Habadějem
Kotlety s citrónovou kůrou a zeleninou. Část světové populace nejí vepřové. A tak zbude víc pro nás
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Vepřová kotleta je chuťově výborné, přitom relativně levné maso. Zatímco k večeři, kterou připravujete v týdnu, člověk hledá inspiraci v receptech, které jsou co nejrychlejší, u víkendového oběda si rád pochutná.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kotlety pečené na kysaném zelí. Oblíbený druh masa i přílohy české kuchyně tvoří dokonalou lahůdku
Vaříme s Habadějem
-
Staročeská celerová omáčka s kuřecím masem podle Ondřeje Zahaluka
Pochoutkový rok
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Pomalu pečené srnčí
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Třené řezy s jablky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera