Roman Paulus | Foto: Jana Myslivečková, Český rozhlas

Známý český šéfkuchař Roman Paulus se už během studií dostal do ciziny a i první kuchařské zkušenosti sbíral v zahraničí. Nejprve v Rakousku, později v Anglii a chvíli vařil dokonce i na zaoceánské lodi. Přesto se rád vrátil zpátky domů, do Čech, kde dosáhl skvělých úspěchů. Když si potřebuje od všeho odpočinout, odjíždí s rodinou na svoji chalupu v Hlásné Třebani na Berounsku, kam jezdíval za babičkou už jako malý kluk.
Pavel Vítek

Nejposlouchanější

Střední Čechy

Více ze stanice
Tady to znám

Tady to znám

Pojďte s námi poznat krásná místa, o kterých naši hosté říkají: Tady to znám.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu