Tady to znám
Pravidelně sjíždíme Berounku na lodích, říká šéfkuchař Roman Paulus o své chalupě v Hlásné Třebani
Tady to znám
Region
Známý český šéfkuchař Roman Paulus se už během studií dostal do ciziny a i první kuchařské zkušenosti sbíral v zahraničí. Nejprve v Rakousku, později v Anglii a chvíli vařil dokonce i na zaoceánské lodi. Přesto se rád vrátil zpátky domů, do Čech, kde dosáhl skvělých úspěchů. Když si potřebuje od všeho odpočinout, odjíždí s rodinou na svoji chalupu v Hlásné Třebani na Berounsku, kam jezdíval za babičkou už jako malý kluk.
Pavel Vítek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Novák: Opencard je vadou na české kráse
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
432. schůzka: Horoskop pro neznámého
Toulky českou minulostí
-
Myslel jsem si, že v Husinci znám každý kámen, říká Petr Čtvrtníček. A objevuje nová místa
Tady to znám
-
Na zámku Lobeč byla za komunistů léčebna. Nemocniční duch tam vydržel dlouho, vzpomíná majitelka
Hovory
-
Český Winton a Schindler? Pomoc Židům za války si Karel...
Šalom alejchem
-
Czechast with Francesco Kinský dal Borgo
Czechast, Radio Prague International
-
Stále nové začátky. Novinářka Julie Urbišová prošla kus světa
Host Českého rozhlasu Ostrava
-
Vést likérku bych nezvládl, restituci jsem odmítl, říká prasynovec Rudolfa Jelínka
Host Lucie Výborné
-
Výtvarník Pavel Büchler: Všímavost je v umění důležitější než talent a invence
Vizitka