Plus

Reportáže zahraničních zpravodajů | Foto: Jan Rasch

Čilbir je turecky turecké vejce, momentálně módní snídaňový pokrm leckde v Praze, v samotném Turecku ho ale skoro nikdo nezná. Ve Švédsku to konzumentům alkoholu neusnadňují, pokud si koupíte láhev přímo ve výrobě, musí vám prodejce udělat přednášku o jeho škodlivosti. Bretaňský koláč jménem Kouign-amann znají i v Americe a Japonsku, přitom je to jen máslo, mouka, cukr, droždí a troška vody.

Nejposlouchanější

Reportáže zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů, to jsou světové události v souvislostech tak, jak je jinde neuslyšíte.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu