Dagmar Heřtová | Foto: Elena Horálková, Český rozhlas

Dagmar Heřtová žije střídavě v Praze a Anglii. „U jídla je pro mě nejdůležitější chuť. Můžete mít nádherně naaranžované pokrmy, které chutnají nic moc, a pak jdete do restaurace, která je průměrná, ale chuť jídla je naprosto perfektní,“ říká v Blízkých setkáních. V rozhovoru s Terezou Kostkovou také prozradí, jak se Anglie stala jejím druhým domovem, jakou roli hrají v gastronomii bylinky a také se podělí o fascinující příběh rebarbory.
Tereza Kostková

Nejposlouchanější

Blízká setkání

Blízká setkání

Tereza Kostková a Adéla Gondíková vedou rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Blízká setkání vysíláme každý všední den po jedenácté na Dvojce. 

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu