Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Natalia Bas a kuchařka Kristýna v ukrajinské polévkárně The Boršč | Foto: Julie Kalodová, Český rozhlas

Malá keramická zelená miska a uvnitř je výrazně červená polévka. Zdobí ji kopeček kysané smetany a čerstvý kopr. To je pravý ukrajinský boršč, který vaří v malém bistru v Praze na Vinohradech. Tradiční ukrajinské jídlo dalo název i celému podniku. Bistro se jmenuje se The Boršč a i my jsme se přišli podívat, jak specialita zákazníkům chutná. Lidé si podnik přejmenovali a říkají mu lidově Boršárna.   
Julie Kalodová

Nejposlouchanější

Ranní Dvojka

Ranní Dvojka

Dokonce i všednodenní ráno vás může bavit. Postará se o to Dalibor Gondík se svým týmem. 

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu