Ranní Dvojka
Červená řepa a hodně lásky. Ukrajinský boršč z Prahy hojí stesky po domově a chutná místním i turistům
Ranní Dvojka
Dvojka
Malá keramická zelená miska a uvnitř je výrazně červená polévka. Zdobí ji kopeček kysané smetany a čerstvý kopr. To je pravý ukrajinský boršč, který vaří v malém bistru v Praze na Vinohradech. Tradiční ukrajinské jídlo dalo název i celému podniku. Bistro se jmenuje se The Boršč a i my jsme se přišli podívat, jak specialita zákazníkům chutná. Lidé si podnik přejmenovali a říkají mu lidově Boršárna.
Julie Kalodová
Ostatní také poslouchají
-
Chyceni v éteru 1/3
Rozhlasová hra
-
Haličská kuchyně přežila války a změny hranic na ukrajinském...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Příroda má smysl pro humor. Potvrzuje to balvan poblíž...
Česko – země neznámá
-
Ekonomická analytička: Nový ministr zemědělství Výborný má dobrou reputaci, nikoliv zkušenosti
Jak to vidí...
-
Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky
Blízká setkání
-
Jedno oko se dívá a druhé cítí. To mi vždy pomáhá, přiznává sběratel a diplomat Uttendorfský
Hovory
-
Špenátová polévka s jáhlami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tajuplná stolová hora Ostaš vás překvapí pískovcovými skalními labyrinty a krásnými vyhlídkami
Výlety
-
Drzá koza
Pohádky