Radioporadna
Proč jíst maso? Je zdrojem bílkovin! Dejte ale přednost kvalitnímu masu před levnými uzeninami
Radioporadna

Hradec Králové
Důležitější než otázka, jestli jíst drůbež, ryby nebo červené maso, je zásadní kvalita zdroje a zpracování masa. Například i velmi zdravé mořské ryby mohou být chovány namačkané jedna na druhou, podobně jako zvířata ve velkochovu, vykrmované sójovými granulemi a léčené antibiotiky. Takové ryby potom víc škodí než prospívají.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dejte si jarní detox. Tělo volá po vitamínech a minerálech
Radioporadna
-
Broskve potlačí vnitřní neklid a nervozitu, navíc omladí pleť a pomohou při hubnutí
Přírodní lékárna
-
Než si vyberete mezi intervalovým a funkčním tréninkem, ujasněte si, co chcete s tělem udělat
Radioporadna
-
Jak posílit imunitu a ve zdraví zvládnout podzim, poradí bylinářka
Poradna
-
Konzumací zelené kávy nadbytečná kila neshodíte, ale může vám v tom pomoci
Hobby magazín speciál
-
Uvolňovací cvičení v kanceláři nebo doma u televize; antioxidanty jako důležitá součást…
Návod na zdraví
-
Mixované ovocné nápoje, po kterých určitě nepřiberete, doporučuje výživová poradkyně Martina Jandová
Šarm
-
Při úpalu a úžehu je nutné organismus ochlazovat pozvolna. Pomůže zábal nebo studená sprcha
Doktorská rada
-
Udržujte si správnou váhu. Chráníte si tím játra
Poradíme vám
-
Dopřejme tělu pestrý a hodnotný jídelníček, v dobrém nám to vrátí
Apatyka