Radioporadna
Neokoukaná cuketa jako výborná roláda i zahušťovadlo omáček
Radioporadna

Pardubice
Vaření tradičních receptů, ale bez zbytečného tuku nebo velkého množství mouky. To je koníček Taťány Řehákové z České Třebové. Mezi jejími favority jsou teď mořské ryby z kvalitních chovů. Ale protože momentálně na českých zahradách kraluje cuketa, nabídla i nepříliš známý recept z této univerzální zeleniny.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vzpomínky Petra Stupky na dobu před sametem - staré jídelní lístky
Kuchařské čarování
-
Recept na čočku s uzeným bůčkem podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Recept na piškotovou roládu Jany Vlkové se hodí nejen o Vánocích
Hobby magazín speciál
-
Máslové lanýže s mořskou solí
Apetýt
-
Zkuste podle našeho receptu kuřecí karbanátky se sýrem a sušenými rajčaty. A určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Cukroví můžete mít i bez pečení
Dobré dopoledne
-
K Velikonocům patří včely, med i zelníky
Radioporadna
-
Jádrové rohlíčky aneb Mašle podle prababičky
Vybrali jsme pro vás
-
Jak si poradit s úrodou na zahrádce. Zpracování ovoce a letní pečení. Co vykouzlíme z cuket?
Radioporadna
-
Velikonoční medové perníčky - recept z konce 18. století
Hobby magazín