Radioporadna
Hokaido na pekáč, máslovou na polévku. Zkuste nevšední recepty z dýně
Radioporadna
Pardubice
Na zahradách i v kuchyních teď kralují dýně. Před lety jsme znali jen dýňový kompot a džus. Dnes kolují mezi lidmi stovky receptů, jeden lepší, než druhý. Ty méně tradiční nabídla kuchařka a cukrářka Monika Kořínková ze Srnojed v rozhlasové Radioporadně.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Dobré koláče z Kuchařky „Lady“ od Anastazie Seidlové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Bez tapas není pořádná oslava! Specialista na španělskou kuchyni Vlady Nodžak nám poradil, jak na ně
Radioporadna
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pestré letní Kuchařské čarování – saláty, zeleninový puding, rychlý koláč na různé způsoby
Kuchařské čarování
-
Sváteční jiné řízky od Kateřiny Novotné
Pochoutkový rok
-
Češi propadli kouzlu amerických koblih. Pekárny nestíhají
Dopolední Radiožurnál
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek