Přímo z místa
Rád dělám věci, které dávají smysl, říká majitel palírny TŌSH v Těšeticích Jiří Omelka
Přímo z místa
Olomouc
V Těšeticích vyráběla první československou whiskey potravinářská firma Seliko. A nevedlo se jí vůbec špatně. Právě na její tradici se rozhodl před sedmi lety navázat Jiří Omelka. „První čtyři sudy jsme udělali podle receptur ze sedmdesátých let,“ upřesňuje. Důraz klade na lokální suroviny.
Dita Vojnarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Můj kamarád je vrchol ohleduplnosti.“ Omeletky Haliny Pawlowské o umění milovat
Omeletky
-
Její mistrovství prověřil výpadek proudu. Pro 2000 lidí hrála potmě, bez not
Host do domu
-
Ve Slavické oboře u Křižanovické přehrady vládne ticho a...
Česko – země neznámá
-
17. srpna: Značka Jawa oslavuje 90 let
Kalendárium
-
1945 – předávání konfiskované německé půdy do rukou českých zemědělců
Auditorium
-
Bábovky, pekáče nebo lívanečníky. Smaltované nádobí jak od babičky vzniká v Oseku u Hořovic
Dopolední Region
-
Šafrán 78 (1/6). Slíbil jsem, že ve Švédsku budu vydávat zakázanou hudbu, vzpomíná Jiří Pallas
Sedmé nebe
-
Vepřová pečeně se zelím a knedlíkem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou