Přímo z místa
Na počátku úspěchu rodinné konzervárny v Zábřeze stála stará kuchařka
Přímo z místa
Olomouc
Někdy stačí jen málo a člověku to změní život. To by mohlo být heslo Olina Bezchleby, který vybudoval v Zábřeze rodinnou konzervárnu, jejíž výrobky patří mezi vyhledávané regionální produkty a to nejen u obyvatel z okolí, ale i u mnoha lidí, kteří zdejší kraj navštíví.
Miroslav Kobza
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lucie Bílá: V Otvovicích jsem zažila dětské Vánoce. Proto tam vždy cítím tu pravou vánoční atmosféru
Tady to znám
-
Na radu své šestileté dcery začala vyrábět bylinné soli. Nový život našla ve Skotsku, kde je šťastná
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Bábovky, pekáče nebo lívanečníky. Smaltované nádobí jak od babičky vzniká v Oseku u Hořovic
Dopolední Region
-
O Jeseníky a jejich podhůří se zajímají čím dál víc developeři
Zprávy ČRo Olomouc
-
Dovolená v karavanu je čím dál více trendy, kempy i města rozšiřují parkovací stání
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Majitelé třešťských betlémů vás o Vánocích zvou na prohlídku...
Česko – země neznámá
-
Křížem krajem: Tři muzea odcházení
Křížem krajem
-
Blbá nálada povolena. Bydlení v kolektivu nabízí pochopení a péči – když potlačíte ego
Návštěvníci
-
Po zdravotní a ekonomické krizi nás čeká krize klimatická, nabádají stavitelé zelených domů Musilovi
Hovory
-
Konec léta za vysokými zdmi a ostnatými dráty. Ovoce a zeleninu sklízí i ve vězeňském areálu
Vybrali jsme pro vás