Vánočka z pekárny Kamenice u Jihlavy | Foto: Irena Šarounová

Máte recept na vánočku po babičce a nedáte na něj dopustit? Určitě nejste sami. Ta babiččina nebo maminčina je přece vždycky nejlepší. Je to ale pravda? Je možné, že profesionálové teď pečou vánočky jinak, možná zdravěji, možná z jiných surovin. Pro odpovědi na otázky jsme zajeli do pekárny v Kamenici na Jihlavsku.

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Příběhy z Vysočiny

Příběhy z Vysočiny

Každý týden vám přinášíme kolekci pěti zajímavých reportáží z našeho kraje. V centru naší pozornosti jsou příběhy lidí, neotřelá místa, historie, úspěchy apod.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu