Příběhy z Vysočiny
Doma vánočka nejlépe vykyne pod peřinou. Potřebuje teplo a vlhko
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
Máte recept na vánočku po babičce a nedáte na něj dopustit? Určitě nejste sami. Ta babiččina nebo maminčina je přece vždycky nejlepší. Je to ale pravda? Je možné, že profesionálové teď pečou vánočky jinak, možná zdravěji, možná z jiných surovin. Pro odpovědi na otázky jsme zajeli do pekárny v Kamenici na Jihlavsku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dobré koláče z Kuchařky „Lady“ od Anastazie Seidlové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Co by to bylo za Babské rady bez fíglů do kuchyně? Přinášíme jich hned několik
Babské rady
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
„Rajčata jsou dobrá na vrásky.“ Gastro odbornice Eva Filipová prozradila recept na rajskou omáčku
Blízká setkání
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna