Odpoledne s Dvojkou
Dějiny kuchyně: Karlovarský hotel Pupp prožíval v 50. letech nejkritičtější éru celé své existence. Platilo se lístky na maso a na tuk
Odpoledne s Dvojkou
Dvojka
50. léta pak byla i pro české hotely a restaurace skutečně krutá. Dovedete si představit, co byste našli na jídelním lístku karlovarského hotelu Pupp 16. srpna 1950?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Grandhotel Pupp. Šest generací Puppů mělo dost energie, síly a financí své vize uskutečnit
Příběhy z kalendáře
-
Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni
Na vidličce Romana Pauluse
-
Tomáš Kraus: Den židovských památek zpřístupní Čechům i jinak nedostupné objekty
Jak to vidí...
-
Dějiny kuchyně: Na Silvestra 1938 vám v Lucerna Baru mohl zpívat i sám R. A. Dvorský
Odpoledne s Dvojkou
-
Nejdřív „Encephalitis lethargica“, pak chvilkové usebrání – a okupace. Příběhy lidí, jimž sovětská…
Příběhy 20. století
-
Jaký byl 15. březen 1939 ve Zlíně a jeho okolí?
Víkendové dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
-
Kostěj Nesmrtelný
Když vypráví nápověda