Odpoledne s Dvojkou
Dějiny kuchyně: Dáte si telecí koleno za 8,50 a americký puding za bůra?
Odpoledne s Dvojkou
Dvojka
Zavřete oči a představte si… Je kolem poledne slunečné říjnové neděle roku 1935 (přesněji 13. října). Stojíte na pražské Národní třídě. Máte za sebou krátkou rodinnou procházku a taky prázdný žaludek. Do očí vám padne nápis Palác Metro Kleinhamplova restaurace. A vy vstoupíte…
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
111 let od vytržení Svojanova z německých rukou. Hrad čeká akce roku
Máme hosty
-
Dějiny kuchyně: Na Silvestra 1938 vám v Lucerna Baru mohl zpívat i sám R. A. Dvorský
Odpoledne s Dvojkou
-
Pod Vyšehradem stojí Libušina lázeň - místo, kam si kněžna...
Česko – země neznámá
-
Barevná sklíčka, řezák, bruska a cín. Na návštěvě u vitrážistky
Křížem krajem
-
Vinohradští andělé i pestrobarevné vitráže. To je náměstí Míru
Prahou křížem krážem
-
698. schůzka: Pero za motyku
Toulky českou minulostí
-
Svátek všech milovníků skvělého jídla aneb Přenos z kulinářského festivalu Gastro v Hradci Králové
Vaříme s Habadějem
-
Terezínský rodinný tábor, Hugo Steiner-Prag a Protokoly...
Šalom alejchem