Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Na neochotu stran seriózně jednat je i prezident krátký. Americká sněmovna hlasovala pro pomoc Ukrajině. I díky Trumpovi. Potvrzeno: Uprchlíci z Ukrajiny nám pomáhají. Nedoplácíme na ně, ale taky je neumíme využít. Druhé kolo polských komunálních voleb. Naše „umčo“ ve veřejném prostoru.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Bude šéf BIS Michal Koudelka generálmajorem? Na neochotu stran seriózně jednat je i prezident krátký. Americká sněmovna hlasovala pro pomoc Ukrajině i díky Trumpovi. Potvrzeno, uprchlíci z Ukrajiny nám pomáhají, nedoplácíme na ně, ale taky je neumíme využít. Druhé kolo polských komunálních voleb. A kde je Milešovka? To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Česká vláda projedná návrh prezidentu Petru Pavlovi, aby šéf BIS Michal Koudelka povýšil z brigádního generála na generálmajora. Generálem by se mohl stát i ředitel Generální inspekce bezpečnostních sborů Hendrych. No a ve studiu vítám komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Je to důležité symbolické gesto vzhledem k Michalu Koudelkovi, kterého bývalý prezident odmítal vůbec povýšit do generálské hodnosti.