Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Ve víru vášní a spalovacích motorů. Amatérský žhář jako náhrada ruských špionů. Výsledky eurovoleb na Slovensku ukazují, že Ficův SMER bude mít zájem na pohlcení Hlasu. Ruská občina pro „ruský kluky, co maj potíže“. Technologie letí dopředu, společnost ale nějak zaostává. Povinná vojenská služba.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jaké důsledky budou mít volby do Evropského parlamentu? Kdo stojí za pokusem o teroristický útok v pražském dopravním podniku? A co nám přinesou nové možnosti umělé inteligence? To jsou některé náměty středečního vydání našeho pořadu, kterým vás provází Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Výsledky voleb do Evropského parlamentu přinesly několik překvapení a nepotěšily zejména příznivce a představitelé Pirátů, kteří získali v novém Evropském parlamentu jen jediný poslanecký mandát. To je o dva méně než minule. A hned byla nastolena otázka, zda by z toho měl vyvodit osobní odpovědnost předseda strany Ivan Bartoš. A mezi Piráty se o tom diskutuje. Ve studiu proto už vítám vnitropolitického komentátora ČRo Radka Kubička. Dobrý den. Dobrý den. Ivan Bartoš zatím svou odpovědnost odmítá. Jaký je tvůj názor?

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu