Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Nebezpečný optimismus. Reálné mzdy se opět snížily. Kouzlo Čapího hnízda funguje i v kauze reklamy. Macron v Praze. Podněstří a Gagauzie žádají „pomoc“ Moskvy. Nová evropská obranná strategie.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Americké primárky a včerejší superúterý návštěva francouzského prezidenta Macrona v Praze. A co má přinést nová evropská obranná strategie? To jsou hlavní náměty středečního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Dnes brzy ráno našeho času se uzavřely poslední volební místnosti na vzdáleném západě Spojených států amerických, kde se včera konaly další prezidentské primárky. Předběžné hlasování před listopadovými prezidentskými volbami o výsledcích včerejšího kola primárek, které se nazývá super úterý, protože se hlasovalo na mnoha místech najednou, budeme teď hovořit se zahraničněpolitickým komentátorem ČRo Janem Fingerlandem. Vítej ve studiu. Dobrý den. Co můžeme říci o výsledku včerejších amerických primárek? Co všechno už je jisté a co zůstává nejisté v letošní prezidentské kampani?