Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Koaliční evropská komisařka nebo evropský komisař? Problém jménem sociální bydlení. Končící školní rok byl ve znamení tahanic o peníze a neplnění vládních slibů. Vývoj na Slovensku. Proč sílí populisté a extrémisté?
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Tu napětí mezi ministryní obrany a náčelníkem generálního štábu. Problém jménem sociální bydlení. Koaliční evropská komisařka anebo komisař, případně slovenská vláda začala s úklidem médiích. To jsou témata vybraných příspěvků právě začínajícího pondělního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • O napjatém vztahu ministryně obrany Jany Černochové a náčelníka generálního štábu Karla Řehky se hovoří už delší dobu a aktuálně se opět jednou vyostřil. Ve studiu je se mnou komentátor českého rozhlasu Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den. Já začnu citátem z víkendového výroku paní ministryně o tom, že se pan náčelník generálního štábu aktivně zapojuje do spolku nemesis, který shání peníze pro drony pro Ukrajinu, jsem se dozvěděla z ČTK, nikoli od něho. A to přece není možné.

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu