Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Íránský útok na Izrael. Stanjura, zdanění a rozpočet. Běží veřejná debata o novém učivu na základních školách, ale problém je jinde. Jurečkovy tresty za chudobu. Volby druhého řádu v první řadě pozornosti.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Bitva íránskou izraelské války. Ministr financí Stanjura zdanění a rozpočet. Běží veřejná debata o novém učivu na základních školách, ale problém je jinde. Anebo Jurečkovi tresty za chudobu? To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího pondělního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nejprve ale domácí téma. Před měsícem způsobil v podstatě rozruch průzkumu volebních preferencí společnosti Kanter pro ČT, ve kterém se hnutí ANO blížilo 40 %. Šetření jiných agentur to sice následně nepotvrzovaly, ale teprve aktuální výsledek Kataru březnovou prognózu rovněž koriguje. Ano, sice samozřejmě stále vede, ale je na plus - obvyklém čísle 34 a půl %. No a ve studiu je se mnou vnitropolitický komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den. Čili hnutí ANO kleslo o čtyři procentní body. Očekávalo se to?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu