Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Sebevražedné koření ruské polévky. Oddlužení za tři roky. Ještě že nám to EU nařídila. Sudetoněmecký balzám na duši. Marine Le Penová pustila německé pravicové populisty k vodě. Čína se obléká do zelené. Na rozkaz i dobrovolně.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Co všechno má napravit další novela exekučního zákona? Potíže německých pravicových populistů těsně před volbami do Evropského parlamentu a letošní sjezd Sudetoněmeckého krajanského sdružení. To jsou některé náměty pátečního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Zaměstnanci soudů, kteří během soudních přelíčení slouží jako zapisovatelé a mají na starost veškerou administrativní práci se spisy, vyhlásili na příští středu jednodenní stávku na protest proti svým nízkým mzdám. Co s tím může udělat ministr spravedlnosti Blažek. Ve studiu už vítám vnitropolitického komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Nakolik může ochromit vyhlášená stávka práci justice?

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu