Náš příběh
Velké město vyměnili za kozí farmu, jejich sýr se stal Regionální potravinou Plzeňského kraje
Náš příběh
![Manželé Březovští](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/8a9f554d8933c2f41df2c1c045825652.jpg?h=d730b1f5&itok=DL-3A3-2)
Plzeň
Manželé Březovští se ještě před pár lety proháněli na motorkách po Novém Zélandu, kde pásli dva tisíce krav. Po návratu domů zakotvili v Sezemíně na Domažlicku a rozhodli se začít s chovem koz a výrobou kozích sýrů. Teď jejich výrobek hned napoprvé získal ocenění Regionální potravina Plzeňského kraje.
Martina Klímová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Host: Jaroslav Šíma, cestovatel na motocyklu
Hovory
-
Nový Zéland? Za Piešťany doprava
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Z jedné na sto. Exponáty Motomuzea v Borku pod Troskami...
Česko – země neznámá
-
Zlínští strážníci trénovali před sezónou své motorkářské dovednosti
Zprávy ze Zlínského kraje
-
Důchod pro poníka i vítací psi. V Bělečku je zvířecí ráj
Kdo umí, ten umí
-
Jediní kladrubáci, kteří kdy vezli Stanley Cup. Najdete je na Těšínsku u Valtra Brody
Odpolední interview
-
Ekologickou farmu vybudoval amatérský ornitolog v obci Stvolny na Manětínsku
Náš příběh