Náš příběh
Velké město vyměnili za kozí farmu, jejich sýr se stal Regionální potravinou Plzeňského kraje
Náš příběh
Plzeň
Manželé Březovští se ještě před pár lety proháněli na motorkách po Novém Zélandu, kde pásli dva tisíce krav. Po návratu domů zakotvili v Sezemíně na Domažlicku a rozhodli se začít s chovem koz a výrobou kozích sýrů. Teď jejich výrobek hned napoprvé získal ocenění Regionální potravina Plzeňského kraje.
Martina Klímová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Host: Jaroslav Šíma, cestovatel na motocyklu
Hovory
-
Nový Zéland? Za Piešťany doprava
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Z jedné na sto. Exponáty Motomuzea v Borku pod Troskami...
Česko – země neznámá
-
Zlínští strážníci trénovali před sezónou své motorkářské dovednosti
Zprávy ze Zlínského kraje
-
Důchod pro poníka i vítací psi. V Bělečku je zvířecí ráj
Kdo umí, ten umí
-
Jediní kladrubáci, kteří kdy vezli Stanley Cup. Najdete je na Těšínsku u Valtra Brody
Odpolední interview
-
Ekologickou farmu vybudoval amatérský ornitolog v obci Stvolny na Manětínsku
Náš příběh