Náš host

Kynologická poradna

Náš host

Kynologická poradna
psi

Plzeň

Na dotazy posluchačů odpovídá kynolog a soudní znalec Stanislav Beníšek.
Michaela Vondráčková

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Tak to byla Madonna v našem vysílání a teď už otevíráme naši pravidelnou kynologickou poradnu. Naším dnešním hostem je kynolog Stanislav Beníšek. Dobrý den. Dobrý den.

  • Zdravím všechny přátele a příznivce pejsků a penzionů a samozřejmě poradna je otevřená pro vaše dotazy, takže se těšíme na vaše telefonické dotazy, a to na čísle 221 554 222 anebo nám také můžete posílat SMS na číslo 605 55 a čtyři osmičky. My už tady některé dotazy pro vás máme připravené. Tak přišel před chviličkou dotaz. Nevím, zda je to nějaký stěžovatel nebo majitel, ale přečtu dotaz. Dobrý den. Prosím. Mohou být dva němečtí ovčáci v panelovém bytě jedna + jedna? Majitel celý den v práci.

  • Je to velice nestandardní řešení, protože plemeno německý ovčák je v podstatě pracovní plemeno nebo dřív se říkalo služební plemeno. Ano, záleží na tom jaksi k tomu postaví to bytové družstvo. Ano. Dokonce dokonce o takových problémech, teď jsem se zúčastnil 1 1 velice kvalitní přednášky, takže tam musí nějakým způsobem k tomu k tomu ten majitel toho bytu se postavit. A pokud ti přitom ruší, ruší, tak tam musí pochopitelně nikdo. S tím majitelem ti chci jednat. Ano. A jasný je to, že ten celý den tam a kór, když je to 1 1, tak asi to nebude komfortní pro ty německé ovčáky a nebude jim to zrovna, zrovna, když jsou dva, tak jim to nebude. To tam moc příjemný jo. Nehledě na to, že ten pes potřebuje vyvenčit, že ano, že tam pokud si ty majitelé jsou třeba osm hodin v práci, tak určitě jako tam tam ten pes to nevydrží těch osm hodin se nevyvenčit. Takže i z mého pohledu je to.

Více z pořadu