Kuchařské čarování
Fígle a triky pro štědrovečerní menu
Kuchařské čarování
České Budějovice
Kuchařské fígle a triky pro štědrovečerní menu, například osvědčený recept na ochucení bramborového salátu a svátečního kubu, i nahlédnutí do finské tradiční vánoční kuchyně nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborová kulinářská kouzla
Kuchařské čarování
-
Vánoční rybí polévce podle rodinného receptu propadla Vilma Cibulková
Pochoutky na talíři
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Štěpánská kachna s ořechovou nádivkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary