Klub Rádia Junior
Ve Francii zraje sýr, u nás těsto, vysvětluje král perníků a radí, kdy zadělat na Vánoce
Klub Rádia Junior
Ve Francii zraje sýr, u nás těsto, vysvětluje král perníků a radí, kdy zadělat na Vánoce

Rádio Junior
Jaká speciální surovina se přidává do pravého pardubického perníku? A jak vůbec perník vznikl? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Psycholožka Barbora Downes v Klubu Rádia Junior
Klub Rádia Junior
-
Hajaja z nemocnice
Hajaja
-
Víte, jaký je rozdíl mezi mravencem a termitem? Teď už si je nespletete
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Krokovy dcery. Venda je zmatený ze starých pověstí
Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou
-
Konec strašení na cimbuří
Čtení na pokračování