Host ve studiu
Kateřina Marešová vyvíjí maso v laboratoři: Když zvládneme vypěstovat krávu, tak už potom cokoliv
Host ve studiu
Hradec Králové
Studentka Biskupského gymnázia v Hradci Králové Kateřina Marešová se podílí na vývoji masa z laboratoře. Kateřina je talentovaná na biologii, v létě absolvovala stáž na Akademii věd České republiky a teď je součástí týmu Bene Meat Technologies, který se snaží vyvinout a vytvořit kultivované maso v průmyslovém měřítku. Je budoucnost jídla v laboratořích?
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje
Host Radiožurnálu
-
Přála bych si ve vědě víc žen. Jsme trpělivé a dbáme na detail, míní vědkyně Klíčová
Apetýt
-
Setkání s Terezou Ruskovou
Host Českého rozhlasu Ostrava
-
Z hospody mezi špičkové vědce. Splnil jsem si dětský sen, říká oceněný biochemik Libor Grubhoffer
Dopolední host
-
Zdokonalit lidské vlastnosti? Nůžky na DNA by mohly pomoct proti dědičným nemocem, věří biochemik
Host Lucie Výborné