Host Radiožurnálu
Italská gastronomie se vyznačuje jednoduchostí a pospolitostí. Sdílený čas u jídla je základ, popisuje foodblogerka Kunstovná
Host Radiožurnálu

Radiožurnál
Miluje objevování receptů. Nejvíce si jich přiváží ze zahraničí, zejména ze slunné Itálie. Co ji na italské gastronomii tolik přitahuje? Čím bychom se mohli u Italů v kuchyni inspirovat? A co nesmí chybět na silvestrovském stole v žádné italské rodině? Silvestrovským hostem Radiožurnálu byla Martina Kunstovná, zakladatelka blogu Bistro Sezóna.
Patricie Strouhalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Těstovinový salát s lilkem a rajčaty
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Tiramisu zná nejspíš každý. Věděli jste ale, že v překladu je to celá věta?
Okolo češtiny
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
Beata Rajská připravila italské risotto s chřestem a krevetami
Pochoutky na talíři
-
Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte...
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání
-
Herec Tomáš Hanák: Nejlepší je bloudit. Kuba je konzerva a můj pobyt byl posun v čase
Host Lucie Výborné
-
Slavný italský časopis o vaření vychází už i v češtině....
Dámská jízda