Zdeněk Pohlreich | Foto: Karolína Němcová, Český rozhlas

Popisuje s úsměvem, že na jídlo myslí každých pět minut a nejlepší gastronomické nápady mívá mezi pátou a šestou hodinou ráno. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je manažerem restaurací, je vidět v televizi a účastní se mnoha dalších akcí. Ubezpečuje ale, že work-life balance má v pořádku. „Čím víc máte zkušeností, tím míň se nadřete. Mám záklopku, uvědomuju si, co jsem si dřív neuvědomoval, že nejsem nerozbitný a jet jenom na plný plyn nejde,“ vypráví. Proč nedávat spropitné kartou?
Lucie Výborná

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Host Lucie Výborné

Host Lucie Výborné

Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu