Host Lucie Výborné
Zdeněk Pohlreich: Zlatá éra gastronomie je pryč. Doba, kdy kuchaři nechtěli být celebrity, ale být v kuchyních
Host Lucie Výborné
Zdeněk Pohlreich: Zlatá éra gastronomie je pryč. Doba, kdy kuchaři nechtěli být celebrity, ale být v kuchyních

Radiožurnál
Popisuje s úsměvem, že na jídlo myslí každých pět minut a nejlepší gastronomické nápady mívá mezi pátou a šestou hodinou ráno. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je manažerem restaurací, je vidět v televizi a účastní se mnoha dalších akcí. Ubezpečuje ale, že work-life balance má v pořádku. „Čím víc máte zkušeností, tím míň se nadřete. Mám záklopku, uvědomuju si, co jsem si dřív neuvědomoval, že nejsem nerozbitný a jet jenom na plný plyn nejde,“ vypráví. Proč nedávat spropitné kartou?
Lucie Výborná