Host Lucie Výborné
Podle starých receptur jsem chtěl do klobás přidávat cín a měď, ale měď je drahá, přišel bych na buben, říká mistr uzenář Čeněk Strnad
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Čeněk Strnad je mistr uzenář. Na autě má ceduli, kterou zdědil po předcích, kteří se řemeslu věnovali. Sousedé o něm mluví jako o renesančním člověku, je to prý muž mnoha talentů. „Naučil jsem se spoustu věcí, protože mě to bavilo. Chtělo se mi,“ připouští skromně pan Strnad. Co nesmí chybět v poctivých klobásách?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Roubal? Už bych to nechtěl znovu zažít, říká Hynek Čermák o roli psychopata
Host Lucie Výborné
-
Lékaři Pavel Pafko a Jan Pirk: Transplantace není one-man show, vždy je za tím velký tým lidí
Slavné dvojice
-
Vyhmatej bod v rozkroku a dokaž, že umíš anatomii
Vinohradská 12
-
Antonín Pelíšek: Vaření
Rozhlasový sloupek
-
Herec Petr Čtvrtníček: V rozhlase vždycky něco mají. Tam se zadarmo nažerete
Blízká setkání
-
Vztah mužů k vlastnímu tělu rozbije i úplná maličkost, říká autor podcastu Hrana
On Air
-
Dříve provázel turisty, nyní vyrábí nádoby z alabastru. Vítejte v dílně v egyptském Luxoru
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Cestovat „čistě“ nedává nic zadarmo, ale je to svoboda, říká Marek Cvach, který došel do Benátek
Casablanca
-
Kopec Velichov je protkaný chodbami. Dříve sloužily jako sklad ovoce, dnes je v nich muzeum skla
Výlety
-
Úvod
Stopař