Host Lucie Výborné
Podle starých receptur jsem chtěl do klobás přidávat cín a měď, ale měď je drahá, přišel bych na buben, říká mistr uzenář Čeněk Strnad
Host Lucie Výborné
![Čeněk Strnad svou uzenářskou živnost miluje](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/71ad66f1e946d2a1501f7ecb46840d5f.jpg?h=596516cb&itok=73NVLQdk)
Radiožurnál
Čeněk Strnad je mistr uzenář. Na autě má ceduli, kterou zdědil po předcích, kteří se řemeslu věnovali. Sousedé o něm mluví jako o renesančním člověku, je to prý muž mnoha talentů. „Naučil jsem se spoustu věcí, protože mě to bavilo. Chtělo se mi,“ připouští skromně pan Strnad. Co nesmí chybět v poctivých klobásách?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vztahu je důležitá tolerance, usmívá se herec Navrátil. Hraje v divadelní komedii Chlapi sobě
Host Lucie Výborné
-
Veškerý čas a peníze jsem věnoval tomu, abych nabral svaly, odhaluje model Šimon Kotyk
Hrana
-
Pravda o rozhovoru s Petrem Čtvrtníčkem. „V tu chvíli byla příprava nepoužitelná,“ přiznává Takáč
Host do domu
-
Herec Petr Čtvrtníček: V rozhlase vždycky něco mají. Tam se zadarmo nažerete
Blízká setkání
-
Konec po první sezóně? Zdeněk Svěrák vzpomíná na rozbroje v začátcích Divadla Járy Cimrmana
Nejisté sezóny
-
Petr Čtvrtníček: Ivánku, kamaráde, za co?
Dva na jednoho
-
Myslel jsem si, že v Husinci znám každý kámen, říká Petr Čtvrtníček. A objevuje nová místa
Tady to znám
-
Jako trosečník v malém člunu chtěl spáchat sebevraždu. Přežil a zachránil 500 lidí
Příběhy 20. století
-
Procházka a Lorenz: Dva špioni a jejich zapomenuté příběhy
Portréty