Host Lucie Výborné

Podle starých receptur jsem chtěl do klobás přidávat cín a měď, ale měď je drahá, přišel bych na buben, říká mistr uzenář Čeněk Strnad

Host Lucie Výborné

Podle starých receptur jsem chtěl do klobás přidávat cín a měď, ale měď je drahá, přišel bych na buben, říká mistr uzenář Čeněk Strnad
Čeněk Strnad svou uzenářskou živnost miluje

Radiožurnál

Čeněk Strnad je mistr uzenář. Na autě má ceduli, kterou zdědil po předcích, kteří se řemeslu věnovali. Sousedé o něm mluví jako o renesančním člověku, je to prý muž mnoha talentů. „Naučil jsem se spoustu věcí, protože mě to bavilo. Chtělo se mi,“ připouští skromně pan Strnad. Co nesmí chybět v poctivých klobásách?
Lucie Výborná

Více z pořadu