Host Dopoledního expresu
Tipy na zpracování hub a houbové recepty od šéfkuchaře z Větruše Zdeňka Kubíčka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna pro vlastníky bytových jednotek: rozúčtování energií
Host Dopoledního expresu
-
Barokní perla hraběte Šporka na Kuksu byla původně zaopatřovacím ústavem pro vysloužilé vojáky
Host ve studiu
-
Živě od vás: S podzimem alergie nekončí, napovídají tomu i čekárny plné pacientů
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jsem vypravěč škrabal, usmívá se Ivan Kraus. Slaví dvaaosmdesáté narozeniny
Host Radiožurnálu
-
Budeme prodávat lístky na last minute, reaguje ředitelka Divadla v Řeznické na změnu chování diváků
K věci Štěpánky Duchkové
-
Výletní tip Ladislava Zibury: V zámeckém parku Blatná se projdete mezi daňky
Tip
-
Koktejl: Vzpomínka na Radima Hladíka
Koktejl
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host