Host Dopoledního expresu
„Máslo je v cukroví nenahraditelné,“ říká Roman Sejval z mostecké hotelové školy Bukaschool
Host Dopoledního expresu
Sever
Přestože v receptech, které si přinesl do studia, byla jako možnost napsaná i Hera, sám učitel technologie přípravy pokrmů z mostecké hotelové školy Bukaschool Roman Sejval dává jednoznačně přednost máslu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni
Host Dopoledního expresu
-
Učím žáky, že nábytek musí sloužit, říká ředitel školy, kde vyrábějí i oceňovaná umělecká díla
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Blázen do vaření Radek Malár
O Roma vakeren
-
Divadelní lvice z hradeckých Jesliček, nepřehlédnutelná Jana Portyková, by v životě nic neměnila
Návštěva
-
Osudy Jana Hendrycha
Osudy
-
Sehnat praxi pro budoucí kuchaře je těžké. Jindřichohradecké učiliště proto buduje školní restauraci
Zprávy z jižních Čech
-
Host: Jan Horníček, matematik a spisovatel
Hovory