Host Dopoledního expresu
Knedlíky od A do Z. Tipy a doporučení učitele technologie přípravy pokrmů
Host Dopoledního expresu
![Knedlíky, noky](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/aa6f23817414be3fda0a6b35ca97247f.jpg?h=06f6671c&itok=zfAd114P)
Sever
Mezi české klasiky patří domácí knedlíky. O surovinách, zadělávání těsta, tvarování i vaření knedlíků se bavíme s učitelem technologie přípravy pokrmů Romanem Sejvalem ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě.
Lenka Šobová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni
Host Dopoledního expresu
-
Učím žáky, že nábytek musí sloužit, říká ředitel školy, kde vyrábějí i oceňovaná umělecká díla
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Biskupský chlebíček podle Magdaleny Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Obsluhoval anglickou královnu i princeznu Dianu. Václav Šmíd nasbíral hromadu zážitků
Středočeské příběhy
-
454. schůzka: Zjinud jinam přecházeti los jest něčí až do smrti
Toulky českou minulostí
-
Bramborová kulinářská kouzla
Kuchařské čarování