Host Dopoledne pod Ještědem

Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář

Host Dopoledne pod Ještědem

Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
Robert Sklenář, šéfkuchař

Liberec

Liberecký šéfkuchař Robert Sklenář dělá v současné době svým kuchařským uměním radost na Moravě. Rozhodující pro kvalitu jídla jsou pro něj čerstvost a spolupráce s místními farmáři.
Iveta Kalátová

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Naladili jste se vysílání ČRo Liberec a naším dnešním hostem je Robert Sklenář. Já to ujasním. Robert Sklenář jel zakladatel projektu furt park, mentor české gastronomie. Je členem asociace kuchařů a cukrářů ČR jako šéfkuchař. Grant hotelu Zlatý lev dostal v letech 2016 tento koncept do povědomí veřejnosti. Jeho doménou je česká gastronomie moderním pojetí a hlavně klade důraz na čerstvost a sezónnost surovin. A také podporuje farmáře a české chovatele. Hezky to zní. Vítejte u nás. Dobrý den.

  • Dobrý den. Zdravím vás a posluchače. Tak sedí to všechno na vás, nebo nastala u vás nějaká velká změna? Platí to všechno?

  • Pořád se věnuji gastronomie a doufám, že to ještě.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají