Host Dopoledne pod Ještědem
Bylinkářka radí: Jak posílit imunitu na podzim
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Rakytník, šípek, česnek a další plody jsou v podzimních dnech největší zásobárnou tolik potřebných vitamínů. Co všechno obsahují a jak je nejlépe zpracovat přišla jako Host Dopoledne pod Ještědem povědět bylinkářka Dana Stříbrná.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečený čaj z rakytníku a tropického ovoce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zdraví ze zahrady: Jak na nakládané zelí nebo pečenou řepu?
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jaké zařadit ovoce do jídelníčku, když se hubne?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Podzimem úroda nekončí. Zasaďte si na zahradě mangold, polníček nebo ředkvičky
Babské rady
-
K přípravám na zimu patřívalo dříve také sklízení, krouhání a...
Křížem krajem
-
Začátkem jara doplňte do jídelníčku mořské ryby a zeleninu
Doktorská rada
-
Do těstíčka na japonskou tempuru musíte přidat led
Hobby magazín speciál
-
Bylinky, které nám pomohou přežít ve zdraví podzim. Rozhovor s bylinkářkou
Host Dopoledního expresu
-
Síla bylinek: Čistící čaje
Seriál týdne pod Ještědem