Hana Michopulu | Foto: Tomáš Berný, Český rozhlas

Na otázku, zda-li a jak se dá na vánoční tabuli ušetřit, se Iva Hadj Moussa a Richard Vrdlovec v novém Finančáku ptali publicistky Hany Michopulu, která se zabývá gastronomií a připravuje podcast o jídle a vaření.
Iva Hadj Moussa, Richard Vrdlovec

Nejposlouchanější

Radio Wave

Více ze stanice
Finančák

Finančák

Finančák je magazín o všem, co se týká peněz. S lidmi na ulici i odborníky mluvíme o tom, jak ušetřit, naspořit, vydělat nebo do čeho investovat. Zveme si hosty, kteří rozumí financím, a ptáme se jich na konkrétní rady. Pravidelně vyrážíme do ulic a zjišťujeme, jaké mají lidé finanční návyky a jestli mají svoje peníze pod kontrolou. Rozebíráme nejen aktuální témata, ale i nadčasové otázky spojené se správou peněz, dárcovstvím, investicemi, dluhy nebo dědictvím.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu