Dva na Dvojce
Malý, kompaktní a dá se použít i uvnitř. Jak vybrat nejlepší kontaktní gril?
Dva na Dvojce
Dvojka
Léto je tu a s ním i sezóna grilování. Kdo by si nedal křupavou zeleninu, šťavnaté maso nebo skvělé toasty? Pokud si je nemáte na čem připravit – nezoufejte. Spotřebitelská organizace dTest si totiž tentokrát posvítila na kontaktní grily a my vám proto můžeme poradit, na co si dát při jejich výběru pozor. Platí, že za kvalitu je nutné si připlatit?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Sendvič s dresinkem z medvědího česneku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dokážou piraně opravdu zabít člověka a ohlodat ho na kost?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
„Důchodcům zbytky nezůstávají. Své nákupy musí důkladně...
Dopolední Radiožurnál