Dva na Dvojce
Dobrou zmrzlinu poznáte podle barvy, velikosti kopečku a fronty před obchodem, radí mistr zmrzlinář
Dva na Dvojce
![Zmrzlina](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/827d8bb0c585fee43dbdf67e236b5cb1.jpg?h=a807c8f6&itok=5_L9BjTZ)
Dvojka
Léto se kvapem blíží a s ním i chutě na zmrzlinu. Vedle oblíbené pistáciové, čokoládové nebo vanilkové zmrzliny jsou dnes v nabídce i alternativy veganské, jogurtové nebo bez přidaného cukru. Jak poznat kvalitní zmrzlinu? A v čem se liší od sorbetu?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
O radosti z jídla i ze života: Nízkosacharidová dieta. Jaký je obsah sacharidů v ovoci a zelenině?
Jezte, ať vám to sluší
-
Host: Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Výživová poradna: čokoláda
Co vás zajímá
-
Zmrzlinu můžete dokonce smažit, jednoduchý trik prozradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Doktorka Kateřina Cajthamlová: Jadérka z melounů kousejte, jsou zdravá
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Rozvodů v seniorském věku přibývá, upozorňuje psycholožka
Host Dopoledního expresu
-
Čokoláda patří do lednice na víno, říká chocolatiér
Jak to vidí...