Dopolední host
Cvrčci i sarančata už se přidávají do sušenek či těstovin. Hmyz je podle potravinářů stravou budoucnosti
Dopolední host
České Budějovice
Je libo cvrčka, saranče nebo moučného červa? Hmyz proniká z asijské kuchyně do jídelníčků lidí po celém světě. Má to své důvody – vedle ekologie chovu i obsah bílkovin, který je srovnatelný s kvalitním hovězím masem. Také tělíčko brouka obsahuje přibližně dvacet procent živočišných bílkovin.
Eva Kadlčáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Proklaté dny
Radiokniha
-
Bernard Malamud: Koloniál
Povídka
-
Tereza Hálková: Není růže bez trní
Hororové povídky
-
Meteor o pohybu zvířat, kvantových počítačích a léčbě pomocí genů
Meteor
-
Petra Soukupová: Kočky
Četba s hvězdičkou
-
Krajina roztavených zvonů
Podvečerní čtení
-
První velké fuj
Čtení na pokračování
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
Jakub Arbes: Spekulanti. Příběh o dvou mužích, kteří byli nejdříve chudí, pak bohatí a pak…
Čtení na neděli