Dopolední host
Cvrčci i sarančata už se přidávají do sušenek či těstovin. Hmyz je podle potravinářů stravou budoucnosti
Dopolední host
![Cvrčci na talíři](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/de015aec7041fd909a27645b87cdf510.jpg?h=2737b949&itok=RRS9u-Zl)
České Budějovice
Je libo cvrčka, saranče nebo moučného červa? Hmyz proniká z asijské kuchyně do jídelníčků lidí po celém světě. Má to své důvody – vedle ekologie chovu i obsah bílkovin, který je srovnatelný s kvalitním hovězím masem. Také tělíčko brouka obsahuje přibližně dvacet procent živočišných bílkovin.
Eva Kadlčáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jack London: Tulák po hvězdách
Četba na pokračování
-
Dům číslo 6
Podvečerní čtení
-
Dullahan
Rozluštěné záhady
-
Poslední cigareta. Detektivy překvapilo bezcitné mučení i nenadálé přiznání naivních vrahů
Kriminálka
-
Vlastimil Třešňák: Klíč je pod rohožkou
Četba s hvězdičkou
-
Gilbert Keith Chesterton: Herečka má alibi aneb Zločin v divadle. Další případ pro Otce Browna
Povídka na sobotu
-
Nathaniel Hawthorne: Umělec krásna
Povídka
-
Louisa May Alcottová: Ztraceni v pyramidě. Rušit z věčného spánku egyptskou čarodějku se nevyplácí
Hororové povídky
-
Franz Kafka: Zámek
Četba na pokračování
-
Michal Kašpárek: Fosilie
Audioknihy Radia Wave