Dopolední host
Cvrčci i sarančata už se přidávají do sušenek či těstovin. Hmyz je podle potravinářů stravou budoucnosti
Dopolední host

České Budějovice
Je libo cvrčka, saranče nebo moučného červa? Hmyz proniká z asijské kuchyně do jídelníčků lidí po celém světě. Má to své důvody – vedle ekologie chovu i obsah bílkovin, který je srovnatelný s kvalitním hovězím masem. Také tělíčko brouka obsahuje přibližně dvacet procent živočišných bílkovin.
Eva Kadlčáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dominik Dán: Venuše ze zátoky
Četba na pokračování
-
Detektivka
Hry a četby: V hlavní roli neviditelní herci
-
Bianca Bellová: Hrázný. Poslechněte si povídku v podání nezapomenutelného Josefa Somra
Povídka
-
Symbol holokaustu
Radiokniha
-
Ilona Švihlíková: České provedení zastropování je ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo
Jak to vidí...
-
Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
A. C. Doyle: Sherlock Holmes ve státních službách. První rozhlasová hra ve videu
Rozhlasová hra
-
Edgar Allan Poe: Vraždy v ulici Morgue. Rozhlasová hra živě
Hra na neděli
-
Ženy 50+: Pozdní mateřství. Otevřené výpovědi žen o tom, že padesátkou to nekončí
Dokuseriál
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky