Dopolední host
Co restaurace vydělá, zase do regionu vrátí. Na této filozofii založil kuchař Pavel Drdel úspěšný podnik
Dopolední host
![Pavel Drdel](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-05/0a5ad5ce5c5b40f4e871a0e6826b5ce3.jpg?h=6319db92&itok=itTCdEfG)
České Budějovice
Už pět let po sobě má strakonická restaurace Sůl a řepa Zlatého lva jako jeden z top gastronomických podniků v České republice. Dvakrát také získala Cenu spokojených zákazníků od Sdružení českých spotřebitelů. Ba co víc, dokázala to v době covidu. Jako většina ostatních se teď potýká se změnou trhu, cen a preferencí. Přesto spoluzakladatel a šéfkuchař Pavel Drdel stále lpí na bioproduktech z lokálních zdrojů, čímž si to neulehčuje.
Eva Kadlčáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Holanďané už nevaří, ale novomanželka aspoň ohřeje jídlo ze supermarketu, vypráví Jedlíci na cestách
Dopolední host
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
„Věřila jsem, že to zvládne.“ Dokument o tom, jak zdravé vztahy pomáhají léčbě drogových závislostí
Dokument
-
Jerome Klapka Jerome: Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)
Četba na pokračování
-
Tenor je prostě tenor, říká saxofonistka Nela Dusová
Jazz na druhou: Rozhovor měsíce
-
115. schůzka: Jindřich z Lipé & spol.
Toulky českou minulostí
-
Meteor
-
Část 1. − Svatba
Četba s hvězdičkou
-
Dá se vyhnout chybám v uvažování? Těžko. První dojem a zkreslení jsou naši besties
Buchty