Dopolední host

Co restaurace vydělá, zase do regionu vrátí. Na této filozofii založil kuchař Pavel Drdel úspěšný podnik

Dopolední host

Co restaurace vydělá, zase do regionu vrátí. Na této filozofii založil kuchař Pavel Drdel úspěšný podnik
Pavel Drdel

České Budějovice

Už pět let po sobě má strakonická restaurace Sůl a řepa Zlatého lva jako jeden z top gastronomických podniků v České republice. Dvakrát také získala Cenu spokojených zákazníků od Sdružení českých spotřebitelů. Ba co víc, dokázala to v době covidu. Jako většina ostatních se teď potýká se změnou trhu, cen a preferencí. Přesto spoluzakladatel a šéfkuchař Pavel Drdel stále lpí na bioproduktech z lokálních zdrojů, čímž si to neulehčuje.
Eva Kadlčáková

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu